Werkwijze

Na een eerste contact met Valleiweb kunnen wij in korte tijd een pagina voor u ontwerpen op basis van uw huidige website of op basis van informatie die wij van u hebben gekregen. Deze eerste pagina wordt kosteloos vervaardigd en zonder enige verdere verplichting. Met deze opzet proberen we u duidelijk te maken wat Joomla en Valleiweb voor u kan betekenen. Deze gemaakte pagina kunt u uiteraard op uw eigen PC bekijken en wordt gehost op de site van Valleiweb.

Indien u tevreden bent met het ontwerp van de voorbeeldpagina kunnen wij u een offerte aanbieden voor het maken, inrichten en onderhoud van uw site. Na ondertekening van de offerte gaan we, in overleg, over tot de realisatie van de website. Daarbij worden de volgende stappen doorlopen:

 

 • Stap 1: Bepalen van de layout van de website
  De layout bepaalt het karakter van uw toekomstige website. Deze kan zakelijk zijn, traditioneel, modern of geheel worden aangepast aan uw wensen. Samen met Valleiweb ontwerpt u uw eigen layout. 
 • Stap 2: Bepalen van de navigatie structuur van de website
  Tijdens het bepalen van de layout wordt ook de navigatiestructuur van de website bepaald. Dus eigenlijk is dit geen stap 2 maar een onderdeel van stap 1. We bepalen de navigatie structuur van de website en hoe gaan de verschillende pagina's van de site naar elkaar verwijzen. We streven naar een eenduidige en eenvoudige opzet waarbij de gebruikers van de site de indruk moeten krijgen controle te hebben over de navigatie.
 • Stap 3: Invulling van de website
  Invulling van de website op basis van door u geleverde teksten en foto materiaal. Eventueel kunnen we ook afbeeldingen voor u verzorgen.
 • Stap 4: Gewenste functionaliteiten 
  Uw website kan  worden voorzien van verschillende functionaliteiten, zoals het gebruik van formulieren, foto galerij, lightboxes (teksten die in een scherm over uw website heen komen te liggen) of andere effecten. Dit doen we door gebruik te maken van moderne webtechnieken.
 • Stap 5: Voorlopige Oplevering
 • Stap 6: Testen
  Stap 7: Plaatsen van de site op uw server
 • Stap 8: Definitieve oplevering

 

Uiteraard wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen m.b.t. uw website. Indien u dat wenst kan de site tijdens de bouw worden beoordeeld via servers welke worden beheerd door Valleiweb. Na het plaatsen van de site op uw servers krijgt u gedurende een maand kosteloos onderhoud aangeboden.

 

 

 


Van Steenbergenlaan 38
3931 WR Woudenberg
Tel : 06 - 444 32 708
KvK : 32145330
BTW : NL001489890B52