Website beheer

Het is belangrijk om uw website actueel te houden. Met een Content Management Systeem (CMS) is het mogelijk om online de inhoud van uw website te beheren.
Met een Content Management Systeem (CMS) kunt u eenvoudig, zonder tussenkomst van derden en zonder HTML of programmeerkennis, uw eigen website wijzigen. Zelf teksten, afbeeldingen en menu-items toevoegen, bewerken of verwijderen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo kunt u de bezoekers van de website van actuele informatie en het laatste nieuws voorzien. De CMS heeft een zogenaamde WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor welke veel overeenkomsten met Microsoft Word heeft.

Beschrijving Wikipedia
Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudbeheersysteem). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Een bekende variatie op het CMS is bijvoorbeeld de weblog.

Minder kosten, meer omzet
Met een CMS bespaart u kosten omdat u geen (of minder) derden hoeft in te huren voor het onderhoud van uw website en het onderhoud veel efficiënter plaats kan vinden. Dit levert tijdwinst op, waardoor u en uw medewerkers zich kunnen concentreren op de ‘core business’.
Is uw website een middel om de omzet te verhogen, dan zal een CMS hier extra aan bijdragen. Door actuele informatie op uw website zal een bezoeker eerder voor uw producten en/of diensten kiezen.

Ook Valleiweb kan dit voor u verzorgen. Hiervoor sluiten wij een jaarcontract af waarin u een aantal “onderhouds-uren”  koopt, b.v. 5, 10, of 20 uur. 


Van Steenbergenlaan 38
3931 WR Woudenberg
Tel : 06 - 444 32 708
KvK : 32145330
BTW : NL001489890B52